joomla visitor

Vald produkt

Produkt Information Specifikationer
TPS Easifold 250 Litre IBC

TPS Easifold 250 Litre IBC

Easifold® 250 liter IBC container är speciellt framtagen som ett kostnadseffektivt alternativ till mindre behållare, såsom traditionella fat  och hinkar. Den finns i två versioner, antingen med eller utan bottenutlopp.

 

läs mer
download pdf
TPS Easifold 500

TPS Easifold 500

TPS Easifold ® IBC plastcontainer 500 ger maximal säkerhet och hygien genom en utbytbar påse - finns också med aseptisk påse. TPS Easifold ® 500 container har måtten 1200 x 800 mm och dess egenvikt är bara 67 kg.

Containern är mycket hygienisk och lätt att rengöra, det finns ingen risk för rostangrepp och underhållsbehovet är minimalt. Den är idealisk inom livsmedels- och kosmetikindustrin.

läs mer
download pdf
TPS Easifold 1000

TPS Easifold 1000

TPS Easifold IBC container är en helt fällbar plast-IBC för lagring och transport av flytande produkter. Den har måtten 1140 x 1140 mm och dess egenvikt är bara 88,5 kg. Helt hygienisk, lätt att göra ren, rostfri och litet underhållsbehov gör den till en idealisk container för livsmedelsindustrin.

läs mer
download pdf
TPS Plast Security

TPS Plast Security

Denna mångsidiga FLC-container i plast är utvecklad för transport av ej flytande produkter, alltifrån kött- och färskvaror till dyrbara bildelar och komponenter som kräver en hög grad av säkerhet. Den har avtagbara front- och sidodelar för enkel i- och urlastning. Den är helt fällbar, miljövänlig och lätt.

läs mer
download pdf

Våra Produkter