joomla visitor

Vald produkt

Produkt Information Specifikationer
TPS Unifold 500

TPS Unifold 500

TPS UnifoldTM 500 IBC Container är tillverkad efter samma koncept som TPS 1000 Liter IBC, utan lösa delar. Den är avsedd för transport av mindre mängder, där tyngdpunkten ligger på transportvolym respektive begränsad yta. TPS IBC Container är anpassad till Europapallen 800 x 1200 mm för att underlätta hanteringen.

läs mer
download pdf
TPS 500 Liter Slim

TPS 500 Liter Slim

Containern TPS Slim är en specialanpassad IBC, utvecklad för arbetsområden där utrymmet är begränsat. Den är i en enhet, ej fällbar, dock försedd med en främre nedfällbar sida för enkel fyllning. Locket är integrerat. TPS har möjlighet att utveckla och tillverka containrar, som är anpassade till kundspecifika behov.

läs mer
download pdf
TPS 250 liter IBC

TPS 250 liter IBC

Utvecklad för lagring och transport av vätskeprodukter av högt värde. Den här unika 250 liters IBC-containern ersätter de traditionella faten. Den är lättare att hantera och kan fyllas och tömmas även vid mindre mängder. Med en kapacitet på 4:1 vid lagring och transport ger detta en stor besparing.

läs mer
download pdf
TPS Unifold 1000

TPS Unifold 1000

Speciellt utvecklad för lagring och transport av flytande vätskeprodukter. TPS UnifoldTM 1000 IBC Container har avancerade funktioner jämfört med många konkurrerande IBC Bag-in-Box-system. Unifold IBC är perfekt anpassad till hygienkraven för livsmedel, kosmetik samt hygienprodukter.

läs mer
download pdf
TPS Unifold 1000 Sump Base

TPS Unifold 1000 Sump Base

Unifold 1000 är idealisk för trögflytande produkter som är svåra att tömma ur konventionella IBC-containrar med plan botten. Containern har en konisk botten med en 166 graders lutning för optimal tömning. Den kan snabbt och enkelt monteras av en person och enkelt fällas ihop för transport och lagring.

läs mer
download pdf

Våra Produkter